NICSMANN 1940 BUKA CAWANGAN BARU DI LEWRE SKY AVENUE GENTING HIGHLAND: NANTIKAN PEMBUKAANNYA!!Redfield Deluxe (M) - sebuah syarikat yang bergiat aktif didalam bidang F&B memiliki Nicsmann 1940 yang diasaskan oleh Lewré, Friendscino dan Mosano. 
Kami pergi dengan konsep restoran kami yang unik - menyajikan makanan yang hebat seperti Parmigiano Reggiano Cheese Wheel Pasta yang bergaya dengan sisi hiburan seperti anak panah.
Dari TREC Kuala Lumpur ke Starling Mall Damansara Uptown, Nicsmann 1940 oleh Lewré kini berkembang ke atas 6,000 kaki di Sky Avenue, Genting Highland.

Menghadap ke Nicsmann 1940s, berkonsepkan "restaurant-tainment" yang unik di Lewré, restoran dua tingkat menawarkan pengalaman luar biasa - makan pagi di dalam suasana sejuk, ditinggikan oleh lubang-lubang api di teres. Sementara itu, ditingkat atas "Nicsmann Rooftop" direka sebagai bar hiburan dengan mesin dart, meja pool dan banyak lagi, menghadap pemandangan panorama di balkoni terbuka.

Nicsmann 1940 oleh Lewré tidak hanya meraikan detik-detik hebat dengan persembahan langsung yang luar biasa, pesta-pesta rasmi  dan banyak lagi, tetapi juga menjamu tetamu dengan hidangan terbaik dari masakan Barat & Asia yang istimewa seperti Parmigiano Reggiano Pasta Roda Roda, Pasta Squid Ink Pasta dan banyak lagi.

Merancang percutian ke "City of Entertainment?" Jangan lupa merasakan angin sejuk di wajah anda, hiburkan hati anda hanya di Nicsmann 1940s oleh Lewré Sky Avenue.

Nantikan pembukaannya untuk anda semua!

Untuk maklumat lanjut layari

Booking Line: 013 359 0443
Share this:

Post a Comment

 
Designed By OddThemes and Gooyaabi Templates | Copyright ® Bonda Chanteq