NATASHA CAWANGAN BANGSAR MENGADAKAN "MEET & GREET SKIN CARE WORKSHOP"


Kuala Lumpur: Natasha by Dr Fredi Setyawan cawangan bangsar telah mengadakan Meet & Great skincare workshop pada 15 April 2018 yang lalu. Didalam workshop kecantikkan ini media diberi penerangan secara mendalam berkenaan penjagaan wajah. Bermula dari mengelani jenis-jenis kulit sehinggalah pemilihan bahan kosmetik yang betul mengikut jenis kulit.


Workshop ini juga mengajar cara-cara bagaimana menyapu cream dimuka menggunakan span muka yang mana ramai wanita telah salah cara penggunaan span muka ketika meletakkan alat make-up. 


Workshop ini sangat bermanfaat kepada mereka yang mencintai kecantikan wajah. Berbagai pilihan produk penjagaan wajah dipamerkan dan diperkenalkan kepada umum bukan sahaja set penjagaan wajah wanita bahkan termasuk set penjagaan wajah lelaki. Produk-produk ini dijual dengan harga yang berpatutan


Terdapat berbagai pilihan produk penjagaan wajah Harga yang berpatutan membolehkan semua golongan mampu untuk memiliki produk Natasha.

Bermula dari serendah RM50, anda berpeluang untuk mendapatkan produk penjagaan wajah di Natasha cawangan Bangsar. Marilah beramai-ramai menyerbu Natasha cawangan Bangsar untuk mendapatkan produk penjagaan wajah yang mampu milik.


Sebarang pertanyaan boleh menghubungi Nombor : 03-2201 9922

11 comments:

 1. Bagus juga sesekali Natasya mengadakan bengkel kecantikan kepada kaum wanita. Memang menarik dan terbaik utk mengisi hujung minggu kaum ibu dgn aktiviti spt ini

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul tu sis. Natasha mengambil peluang keemasan ini untuk mengisi masa lapang ibu-ibu dan kaum wanita untuk memanjakan diri

   Delete
 2. Wah lagi best nie...wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan..hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul tu sis.,,bonda sangat teruja menghadiri bengkel seperti ini..

   Delete
 3. menariknya produk-produk natasya.

  ReplyDelete
 4. Bestlah ada workshop macam ni. Barulah hands-on and kita dapat lebih pendedahan. Kita datang dan follow sini ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Benar sis...workshop macam ni lah akan lebih memberikan kebaikan bila hands-on

   Delete
 5. banyaknya produk natasha tu.. mmg bagus la utk yg nak join workshopkan

  ReplyDelete
  Replies
  1. betul tu liez...macam-macam ada produk Natasha...ada untuk lelaki juga..jadi sekarang ni tak perlu risau jejaka-jejaka diluar sana untuk menjaga penampilan wajah agar lebih menarik.

   Delete
 6. Banyak pilihan produk Natasha ni..rambang mata

  ReplyDelete

Powered by Blogger.