Pengguna i-phone Kini Boleh Menonton Siaran Apple TV Secara Percuma Selama Satu Tahun | Berita baik untuk pencinta i-phone yang menggunakan software ios versi 12 keatas. Anda pasti menyedari wujudnya icon 'apple tv' apps di paparan peranti telefon pintar anda.
Apa yang ada dalam apps apple tv ni? Ianya sama juga seperti Netflix, Iflix, Viu iaitu sebuah aplikasi yang menyediakan kemudahan pengguna telefon pintar untuk menonton filem-filem yang sedang berada dipasaran.
Untuk pengguna i-phone, apple tv apps memberikan anda pelbagai genre filem untuk ditonton. Apa yang menjadi keistimewaannya adalah, anda berpeluang untuk menonton filem-filem kegemaran anda hanya ditelefon secara percuma selama satu tahun bermula dari tarikh anda mendaftar.

[Baca: Syarikat Telco Berlumba Promosi i-Phone 11]Selama satu tahunlah anda diberikan akses percuma bernilai RM199.90 untuk menonton. Sebelum tamatnya tawaran percuma, anda akan diberikan notifikasi untuk meneruskan tontonan dengan bayaran yang ditetapkan. Sekiranya anda tidak mahu meneruskan tontonan dengan bayaran yang dikenakan, anda boleh menamatkan langganan percuma anda lebih awal.Sebelum boleh menonton secara percuma, anda dikehendaki untuk membuat verifikasi pembelian di bahagian setting untuk menentusahkan pembelian selepas satu tahun. Anda juga boleh membatalkan '1 year trial' ini bila-bila masa.
Antara movie yang boleh ditonton secara percuma di Apple Tv