Dasar Privasi 

Sila baca DASAR PRIVASI yang dicatatkan dengan teliti sebelum anda melayari blog ini yang dikendalikan oleh admin Bonda Chanteq. 

Kandungan yang dipaparkan didalam blog ini adalah harta intelek pemiliknya Bonda Chanteq. Anda tidak dibenarkan mengguna, menerbit, atau mencetak semula isi kandungan blog ini  tanpa kebenaran bertulis dari penulis.


Blog www.bondacanteq.com adalah sebuah blog peribadi. Sebarang pandangan, cadangan dan pendapat yang dinyatakan di blog ini adalah hakmilik peribadi penulis keseluruhannya. Blog ini tidak mewakili mana-mana individu atau syarikat yang mana pemiliknya mungkin atau tidak, boleh dikaitkan dengan kapasiti peribadi, profesional melainkan dinyatakan dengan jelas.Kandungan Yang Diterbitkan

Kesemua isi kandungan yang diterbitkan di blog ini adalah  untuk tujuan maklumat dan perkongsian sahaja. Ianya tidak bertujuan sebagai pengganti nasihat profesional. Jika anda memutuskan untuk mengikuti atas apa-apa maklumat di blog ini, anda berbuat demikian atas risiko anda sendiri dan pendirian anda sendiri.

Pemilik blog ini tidak membuat sebarang representasi mengenai ketepatan atau kesempurnaan terhadap sebarang maklumat atau informasi yang diterbitkan di blog www.bondachanteq.com ini. 


Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya mana-mana penerbitan semula isi kandungan penulisan yang terdapat di blog ini diterbitkan dilaman sesawang lain atau mana-mana media tanpa kebenaran sah dari pemilik. 

Pemilik tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kerugian, kehilangan, kecederaan atau kerosakkan kepada harta benda kesan daripada penulisan yang digunakan atau diterbitkan secara langsung atau tidak langsung. 

Walaupun maklumat di blog ini telah disahkan dengan kebolehan penulis yang terbaik, penulis tidak menjamin bahawa tiada kesalahan atau kesilapan. Penulis berhak untuk mengubah dasar ini pada bila-bila masa, yang mana ianya akan dikemaskini dari masa ke semasa.


Sekian. Terima kasih.